Pilates Revolution - Pilates stúdiónk az egyéni órákra specializálódott, világszínvonalú Stott Pilates gépekkel teljesen felszerelt. Pilates gyakorlatok: rendelkezünk Reformerrel, Cadillackel, Stability Chairrel, Arc Barrellel.

A PILATES hatása

"Közérzeted 10 alkalom után jelentősen javul,
Tested 20 óra után megszépül,
és 30 óra után teljesen átalakul..."
Pilates módszer során az egészséges test felépítésére törekszünk, sérülés kockázata nélkül, megfelelő összpontosítás és figyelem mellett. A speciális légzéstechnika, valamint az egész törzsizomzatot átmozgató gyakorlatok, stabilizálják a gerincet és a test többi ízületét. A foglalkozásokon törekszünk az ideális testtartás kialakítására.

A Pilates módszer hatékony gyakorlatokat tartalmaz a különféle hát- és gerincpanaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre, mely helytelen életvitelünk során alakul ki. Ugyanakkor - rendszeres gyakorlással - feszes, szálkás izomzat felépítésére ad lehetőséget.

A Pilates olyan mélyen lévő izmokat is megmozgat, amelyeket a különféle fitness edzések nem. A több mint 500 gyakorlat mindegyike megdolgoztatja a has, hát, csípő és fenékizomzatot. Az elnyújtott, fokozatosan felépített, ritmusos gyakorlatok javítják a koncentrációt és fokozzák hajlékonyságunkat.
A tudatos mozgáskoordináció és a légzés tudatos irányítása kizökkent a hétköznapok rohanásából és mind testi mind szellemi felfrissülést hoz.