Pilates Revolution - Pilates stúdiónk az egyéni órákra specializálódott, világszínvonalú Stott Pilates gépekkel teljesen felszerelt. Pilates gyakorlatok: rendelkezünk Reformerrel, Cadillackel, Stability Chairrel, Arc Barrellel.

A Pilates Stúdió bemutatása

Stúdiónk az egyéni órákra specializálódott, mert a módszer helyes kivitelezése és egyénre szabása privát órán lehetséges. Az egyéni órák hatékonysága sokkal nagyobb, mint a csoportos foglalkozások. A teremben egyszerre csak egy óra folyik, a vendégen és az oktatón kívül senki más nem tartózkodik a teremben - ez által nyugodt körülményeket biztosítunk a vendégeink részére. Oktatóink folyamatosan figyelik, koordinálják a vendégek mozgását, egy órán keresztül teljes figyelmet szentelve nekik.

Stúdiónk világszínvonalú Stott Pilates gépekkel teljesen felszerelt. Rendelkezünk Reformerrel, Cadillackel, Stability Chairrel, Ladder Barrellel stb...

Matrac órákon használjuk az összes Pilates eszközt: Ladder Barrel, Fitnesskarika, gumiszalag, súlylabda, fitball, BOSU, Pilates ék, Pilates henger.

Oktatóink nemzetközi Stott Pilates képzésen sajátították el módszerük alapjait és folyamatosan fejlesztik tudásukat.