Pilates Revolution - Pilates stúdiónk az egyéni órákra specializálódott, világszínvonalú Stott Pilates gépekkel teljesen felszerelt. Pilates gyakorlatok: rendelkezünk Reformerrel, Cadillackel, Stability Chairrel, Arc Barrellel.

PILATES oktatóink


Perlaki Zsolt pilates oktató

Perlaki Zsolt

Perlaki Zsolt

STOTT Pilates személyi oktató, versenytáncos


Lassan tíz éve, hogy versenytánccal, mozgással foglalkozom. Tanulmányaim során a tánc más műfajaival - balett, jazz, limon, flamenco – is sikerült megismerkednem. Mindig is kerestem egy olyan mozgásformát, ami a testet és lelket harmóniában tartja, fejleszti a testtudatot, erősít és ugyanakkor nyújt is, tudatosan befelé összpontosít, segít egy órára lelassítani a mindennapi rohanásban. Mindezt a Pilatesben találtam meg, ahol személyre szabottan foglalkozom a vendégeimmel.


A torontói STOTT Pilates nemzetközi képzésén sajátítottam el a matrac és gép gyakorlatokat kezdőtől egészen haladó szintekig. Óráimon különböző eszközökkel kombinálom a feladatokat, ezzel változatossá és még hasznosabbá téve a gyakorlatokat. Irányított légzés alkalmazásával és különböző mély izmok tudatos használatával a mindennapi életünkben is pozitív változások következnek be. Rövid időn belül javul a testtartás, rugalmasabbak lesznek az izmok, mozgékonyabbak az izületek, megelőzhető a csontritkulás, elkerülhetők a különböző mozgásokból eredő sérülések.

"Pilates: harmóniába testünkkel és lelkünkkel."